Register Now

Login

Lost Password

Lost your password? Please enter your username and email address. You will receive a link to create a new password via email.

„Star Wars – The Force Awakens”, record de bilete vîndute cu două luni înainte de premieră.
Actorii Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker) și Harrison Ford ( Han Solo) în iulie 2015 la San Diego. Toți trei vor apărea și în noul Star Wars, la 38 de ani de la lansarea seriei.

„Star Wars – The Force Awakens”, record de bilete vîndute cu două luni înainte de premieră.

Vînzările în avans de bilete pentru „Star Wars: Episode VII” au bătut deja multe recorduri și dau speranțe producătorilor Disney că filmul va fi un foarte mare succes de box office. Site-ul american de vînzări de bilete online, Fandango, a anunțat că “The Force Awakens” a vîndut în prima zi de opt ori mai multe bilete decît Hunger Games în 2012, considerat atunci un nivel record.

Imax a anunțat că a încasat 6,5 milioane de dolari, cu mult peste ultimul record de vînzări de un milion de dolari, iar în Europa, Vue Entertainment a vîndut 45.000 de bilete în 24 de ore.

Biletele pentru “The Force Awakens” au fost puse în vînzare luni seară, imediat după difuzarea pe ESPN, canalul de sport deținut de Disney, al celui mai nou trailer al filmului. Vînzarea de bilete în avans este o strategie folosită din ce în ce mai des de studiourile americane de film, care urmăresc astfel să-și crească veniturile și să-și facă promovare suplimentară.

Pînă acum „Star Wars: Episode VII” a beneficiat de trei trailere, dintre care cel de luni este cel mai lung. Primul a fost făcut public anul trecut în noiembrie, iar al doilea în aprilie. În acest al doilea trailer au apărut și Han Solo (Harrison Ford) și Chewbacca, personajele devenite celebre împreună cu seria în 1977.

„The Force Awakens” va avea premiera pe 18 decembrie, la zece ani de la „Star Wars: Episode III” și va fi primul dintr-o nouă trilogie Star Wars.

 

Sursa: New York Times